Објављена листа најзгоднијих жена Русије /фото/

Руско издање мушког часописа „Максим“ објавило је своју годишњу листу 100 најзгоднијих жена у земљи. Ко су пет најсексипилнијих Рускиња?
Sputnik

Да би одабрао жене које ће бити на овој листи, „Максим“ је применио два критеријума: гласање на друштвеним мрежама и одлука жирија састављеног од „одабраних стручњака“, односно од „познатих мушкараца чија је сексуална оријентација неоспорна“, наводи се у часопису.

  • 1. Ирина Шаjк

Светски позната руска манекенка позиционирала се међу првих шест од када се први пут појавила на листи 2011. године. Ове године Шајкова је заузела највишу позицију.

  • 2. Љубов Новикова Аксјонова

Ово је пето појављивање на листи ове телевизијске и филмске глумице. Прошле године Љубов је већ била међу првих 10 најсексепилнијих, заузевши шесто место.

  • 3. Олга Серјабкина

Олга Серјабкина је певачица која је у Русији стекла славу у оквиру музичке групе „Серебро“. Уметница, позната и као Моли, напустила је групу 2019. године, након 13 година каријере. На листи је задржала прошлогодишње треће место.

 

  • 4. Вики Одинтсова

Модел Вики Одинтсова постала је звезда на Инстаграму када се без заштитне опреме попела на ивицу 73-спратне зграде у Дубаију. Вики, која тренутно има готово пет милиона пратилаца на овој друштвеној мрежи, први пут се појавила на „Максимовој“ листи.

  • 5. Јана Кошкина

29-годишња глумица и телевизијска водитељка трећи пут је на листи најсексепилнијих жена Русије. Јана је прошле године заузела 21. место, а 2017. године 36. место.

ВестиРускињелистаизборДруштво
Коментар