Невероватни резултати: Руски лекари доказали да велики црни белези могу да се скину /видео/

Велики црни белег на лицу малене Луне је делимично скинут, показала је њена мајка готово невероватне резултате након операције на једној руској клиници.
Sputnik

Карол Фенер из Каролине је довела своју осмомесечну бебу у Краснодар у Русију у нади да ће моћи да јој помогну због овог ретког кожног обољења.

Захваљујући руском хирургу доктору Павелу Попову,операција безболног скидања белега са бебиног чела је била успешна. Ово је био први од неколико захвата који су неопходни како би се белег потпуно отклонио.

Доктор Попов је признао да није очекивао толико добре резултате прве операције и додао је да ће и красте и розикаста боја коже на челу такође нестати.

Видео-снимак који је поставила мајка на свом профилу на Инстаграму показује дирљив моменат када Луни скидају завоје. Део црне флеке је коначно нестао.

Лунина мајка за овакве резултате каже да су чудо и да бољи божићни поклон није могла да очекује.

Попов је пионир неинвазивних третмана на пољу онкологије са коришћењем безболних ласера. Лунино стање је није животно угрожавало, али је постојала опасност од меланома уколико се белег не оперише. Карол Фенер каже да би, да је операција изведена у САД, на Лунином лицу остао велики број ожиљака.

Луна и њена мајка се враћају у Америку да прославе празнике, а у јануару се враћају да наставе лечење. Карол Фенер напомиње да су јој сви пријатељи рекли да је луда што долази чак у Русију на операцију, али каже како је то био прави избор за њих.

Коментар