Познати ловац на силоватеље тврди: Малчански берберин и даље користи мреже, имам доказ

Владимир Савић, бивши полицајац који је хапсио најпознатијег београдског силоватеља Сашу Мегу, заједно са групом родитеља из Београда прикључио се потрази за Моником Каримановић и њеним отмичарем Нинославом Јовановићем.
Sputnik

„Уверен сам да бегунац корисити мреже и да прати медије. Доказ за то је да је он у петак угасио свој профил на Фејсбуку“, каже Савић, а преносе „Новости“.

Он каже да неће одустати док не нађу отмичара и девојчицу.

„Ја сам са групом родитеља кренуо из Београда у Књажевац. Позвао сам родитеље да ми се прикључе у што већем броју да окончамо ову агонију која траје девет дана. Успут нам се доста људи прикључило. Претражићемо свако село и ноћу и дању. Имамо договор са управником из Књажевца“, рекао је он.

„Уверени смо да користи друштвене мреже и да прати медије. Моје искуство до сада је да бегунци увек прате медије и мреже“, каже Савић.

Потрага за отетом девојчицом и Малчанским берберином траје већ пуних осам дана и углавном је сконцентрисана на села у околини Књажевца, где је пронађено више трагова њиховог боравка, као и неколико сведока који су видели монструма са девојчицом.

Потрази се прикључила и БИА.

Коментар