Како се у ствари одиграо инцидент у Подгорици: Пребијени младић није дизао три прста!

Више за сада непознатих мушкараца напало је двадесетогодишњака у насељу Сити кварт, објавиле су „Вијести“ позивајући се на Управу полиције.
Sputnik

На снимку достављеном „Вијестима“ види се како више мушкараца трчи за њим булеваром, један га сустиже, баца на улицу, а потом га више њих ударају рукама и ногама.

„Оштећеног смо затекли на месту где је био инцидент и ради се на случају“, речено је из УП.

Из Управе полиције незванично је речено да је двадесетогодишњак лакше повређен, али није саопштен његов идентитет нити како је дошло до инцидента.

У медијима се спекулише да је младић српске националности, као и да је нападнут због симболичног поздрава са три прста.

На друштвеним мрежама објављена је информација да је претучени момак добро, а да је у Подгорицу стигао аутобусом из Даниловграда како би се састао с девојком.

У објави на Фејсбуку Владислав Дајковић, некадашњи члан Праве Црне Горе, наводи да је био у контакту с младићевом породицом и шта се све догодило по његовом доласку у Подгорицу.

Како је навео, младић је по изласку из аутобуса на станици код Делта шопинг центра приметио разуларену масу која се затрчава на момка у близини њега, а он, у страху за свој живот, почиње трчећим кораком да се удаљава с тог места.

Почео је да трчи у правцу полицијске патроле, а како пише у објави, тридесет навијача га је сустигло, оборило на асфалт и ногама га ударало по читавом телу.

У посту на тој друштвеној мрежи Дајковић наводи да се младић осећа добро, али да има бројне повреде, хематоме и повремене несвестице.

Такође пише да тврдње да је дизао три прста или махао тробојком нису тачне.

Коментар