Захарова као Мерилин Монро /фото/

У делегацији Руске Федерације која је данас допутовала у Београд, на челу са Сергејем Лавровим, налази се и портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова. Она се сматра једном од најлепших жена светске дипломатије, а познато је да воли Србију.
Sputnik

Својевремено је заиграла у Гучи, а од нашег министра спољних послова једном приликом је добила јелек, који је поносно показала на друштвеним мрежама.

Захарова као Мерилин Монро /фото/

Марија Захарова у данашњој посети  Београду носи маску услед здравствених препорука као заштиту од вируса корона. Но, без обзира, није ништа мање запажена.

На једној од фотографија неодољиво подсећа на Мерилин Монро и култну сцену из филма „Седам година верности“, иако је Маријина хаљина далеко пристојнија.

Захарова као Мерилин Монро /фото/
Она се данас већ огласила на Фејсбуку поводом посете Србији. У једној објави је сликала српску штампу, написавши „Србија“ и оставивши срце у коментару. А у другој је рекла да пoклона нема само за оног који плеше, мислећи на себе, пошто су министри Лавров и Дачић разменили микрофон и гитару на дар.

Захарова као Мерилин Монро /фото/

Прочитајте и:

 

Коментар