Хит на Инстаграму: Бака и дека од по осамдесет година у улози модела

У Ваншо праоници веша на Тајвану, већина се прљаве одеће након чишћења врати у руке власника, а она која не пронађе свој пут до власника, заврши на Инстаграму захваљујући пару Чанг - Бан-ји и Хсу Шо-ер. Постали су глобално популарни, а њихов Инстаграм-профил виралан - на њему позирају у одевним комадима по које нико никад није дошао.
Sputnik

Он има 83 године, она 84, а деду и баку фотографише њихов унук, 31-годишњи Риф Чанг, који је иначе стилиста.

„Стварно сам изненађен, нисам мислио да ће толико странац занимати моји бака и деда“, рекао је Чанг за Њујорк Тајмс.

Иако су на Инстаграму објавили тек 20 фотографија, профил им је невероватно популаран - покренут је пре тачно месец дана, имају већ готово 450.000 пратилаца, а бројка и даље расте.

Риф Чанг је дошао до идеје о Инстаграм-профилу, током карантине због пандемије вируса корона.

„Нису имали шта да раде у карантину, видео сам како су се досађивали и хтео сам их мало развеселити“, рекао је њихов унук.

Пред камером изгледају јако природно и одмах су се снашли у улози модела. Једна од најпопуларнијих фотографија је она на којој бака стоји наслоњена на отворену веш машину, а дека стоји поред ње.

„Наш је унук јако креативан, а његова креативност и нас и друге људе чини јако срећним“, рекао је пар, а то потврђују и коментари испод фотографија, где корисници пишу како их је профил развеселио, преноси портал "Вечерњи".

инстаграмДруштво
Коментар