Да ли је Чак Норис био на протесту у Вашингтону? /фото/

Да ли је Чак Норис био на протесту у Вашингтону, питање је које постављају бројни корисници друштвених мрежа, пошто се на Твитеру појавила фотографија учесника протеста који веома личи на славног глумца. После бројних расправа на Твитеру, огласио се и Ерик Крицер, менаџер Чака Нориса, који је рекао да глумац ипак није био на протесту.
Sputnik

Протест у Вашингтону, одржан 6. јануара у знак подршке америчком председнику Доналду Трампу, који оспорава резултате избора, у тренутку док је Конгрес верификовао резултате електорског колеџа и победу Џоа Бајдена, претворио се у нереде када су демонстранти упали у конгресно здање.

Међутим, данима после тога, на друштвеним мрежама појавила се фотографија са протеста за коју се наводи да је на њој глумацЧак Норис, познат по филмовима борилачких вештина, али и филмовима и серијама у којима глуми „јаке момке“.

​Фотографија је убрзо постала „вирална“, а бројни корисници друштвених мрежа запитали су се да ли је то стварно Чак Норис, чији је лик постао глобална тема шала о његовој нереалној надмоћи у сваком смислу.

Поједини корисници били су одушевљени идејом да је Чак Норис дошао да подржи Доналда Трампа, док су га други због тога осуђивали.

​Неки су, пак, тврдили да то заправо није Чак Норис, већ само човек који личи на њега.

​Поједини су, алудирајући на његову улогу тексашког ренџера, тврдили да би Чак Норис заправо учествовао у одбрани Конгреса од демонстраната.

​Било је и оних који су, у складу са шалама чији је Чак Норис главни лик, користили „аргумент“ да би Вашингтон био „потпуно уништен“ да је Чак Норис био са њима.

​Неки су, међутим, тврдили да је немогуће да Чак Норис дође на масовно окупљање, јер има 80 година и могуће добијање вируса корона за њега би било веома ризично.

После бројних расправа на Твитеру, огласио се и менаџер глумца ​Ерик Крицер. Он је рекао за АП да на фотографији која кружи друштвеним мрежама није Чак Норис, да није био присутан на протесту и да се глумац налази у Тексасу са породицом.

Норис је познат као симпатизер републиканаца, а на председничким изборима 2016. године дао је подршку Доналду Трампу.

Прочитајте још:

Коментар