Лепо смо рекли — не продају само Звезда и Партизан

Експлодирала је "бомба" на Бановом брду! Чукарички је продао Лацију дефанзивца Димитрија Каменовића за око 2,5 милиона евра, што је само потврда да не продају више само Црвена звезда и Партизан.
Sputnik

Првог јануара 2021. године, Спутњик се бавио поменутом темом, наговестивши управо оно што се пре два дана и догодило. Чукарички је направио сјајан посао, продавши левог бека Римљанима за, овдашње прилике и околности, озбиљан новац.

​Да све буде још боље по једини приватни клуб у Суперлиги, "брђани" су "избоксовали" у трансферу да Димитрије Каменовић остане у њиховим редовима до краја сезоне, што ће и умногоме значити да изборе што бољи пласман и домогну се неког од места које наредне сезоне води у квалификације за европска такмичења.

Такође, уз бонусе који су дефинивисани уговором, зарада Чукаричког може да порасте чак и до четири милиона евра.

Поуздани 20-годишњи дефанзивац који осим на позицији левог бека, може да одигра и на позицији штопера, дуго је био на радару небескоплавих, па је Лацио на крају решио да не чека више и да пазари на Бановом брду, пре него што се у игру умеша још неки од озбиљних клубова са Старог континента.

Најбољи страни стрелац Звезде напустио Љутице Богдана

Чукарички 14. јануара путује на припреме у Турску, а Каменовић ће се прикључити екипи након што у Риму буде обавио лекарске прегледе, неопходне да се комплетира трансфер и потпише уговор.

Самим тим, Сергеј Милинковић-Савић ће од лета имати Србина за саиграча у Риму. 

► Јунајтед је после осам година први у јануару, а то је знак да...

► За њих не постоје границе и политика: Српски фудбалери се у Албанији осећају као код куће

► Батистута, Адријано? Не – Душан Влаховић!

Коментар