Зидан проговорио о Србину: Срећан сам због Луке, најлакше је мене да кривите

Зинедин Зидан, тренер Реал Мадрида, огласио се први пут откако је Лука Јовић напустио краљевски клуб. Наравно, Француз који је олако отписао 23-годишњег нападача причао је о два гола која је Лука постигао у повратничком дебију за Ајнтрахт из Франкфурта.
Sputnik

Свега 28 минута било је потребну Јовићу да с два гола "торпедује" Шалке, а шпански медији пред утакмицу Реала са Алавесом на конференцији за штампу, нису пропустили прилику да питају Зидана шта мисли о свему томе.

Додуше, део питања били су и Регилон и Ашраф Хакими, који су такође отишли.

​„Да, увек је то моја кривица. Најлакше је окривити тренера за све. У Мадриду је тешко, и ја сам био играч. Има момената када фудбалери успеју да савладају све препреке и остану у овом клубу. Знају шта све могу, ово је Реал, увек је борба, тешко је. А имате моменте када играч оде и покаже шта може. То је случај са Луком. Мислим да је и даље добра ствар што смо га довели и срећан сам због њега. Нека овако једног дана постиже голове и у Реалу. Али, играти у Реалу и ван Реала није исто. Лука има будућност да то покаже у Мадриду. Исто важи за свакога. У Мадриду је жестока конкуфренција, али не треба за то кривити тренера“, изјавио је легендарни Зизу.

На конкретно питање да прокоментарише Јовићева два гола, Зидан је одговорио:

„Шта да кажем, нисам несрећан. Напротив. Срећан сам и допало ми се то што је урадио. Желим му, као и свима осталима“, поручио је француски стручњак.

► Звездино заборављено дете „пронађено“ у Португалу

► Да ли је Шпанац спреман да „поједе папир“ на ком је „оцрнио“ младог Србина?

► Меси, Марадона и туча са Баскијцима – да ли се историја понавља? /видео/

 

Коментар