Американац очаран Србином: Обрадовић је најпаметнији, он и Џејмс знају све о кошарци

Крилни центар Фенербахчеа Дерик Вилијамс, који је у Истанбул стигао из минхенског Бајерна у периоду док је Жељко Обрадовић био тренер турског гиганта, изнео је низ похвала на рачун најтрофејнијег стручњака на Старом континенту.
Sputnik

Дерик Вилијамс не крије да је презадовољан што је упознао и што је имао прилику да током богате играчке каријере, која и даље траје, сарађује са Жељком Обрадовићем.

„​Обрадовић зна све о кошарци, вероватно је најпаметнија особа коју сам икада упознао. Постоје само две особе које су за мене на том нивоу да знају све о игри. Леброн Џејмс и Обрадовић“, поручио је Американац из редова Фенербахчеа.
Има ли краја Партизановој ноћној мори?

Нема дилеме око тога да његове речи имају тежину, с обзиром на то да је пре Европе годинама играо у НБА лиги, где је носио дресове Минесоте, Сакраменто Кингса, Њујорк Никса, Мајами Хита и Кливленда.

Подсетимо, Жељко Обрадовић је најтрофејнији европски стручњак са чак девет освојених трофеја Евролиге и тренутно ужива у одмору од кошарке, након што се прошле године разишао са Фенербахчеом.

Не „пале“ ни псовке, ни појачања, ништа – од Партизана су остали само дугмићи

► Сјајни Јокић одржао час кошарке Покушевском и Оклахоми /видео/

► Од рушења Трампа, до бахатог понашања – колико су, у ствари, моћни амерички кошаркаши?

Коментар