Кризни штаб о навијачима на Звезда – Милан: Нисмо отворили то као могућност

Докторка Дарија Кисић-Тепавчевић рекла је после седнице Кризног штаба да неће бити попуштања мера, односно да и даље важи правило да нема публике на спортским догађајима.
Sputnik

Кризни штаб у петак је одржао седницу на којој се причало о многима темама, а једна од њих била је и утакмица између Црвене звезде и Милана у нокаут фази Лиге Европе.

Звезда ће 18. фебруара угостити италијанског представника са надом да ће на трибине стадиона „Рајко Митић“ моћи да присуствује одређени број гледалаца.

Звезда чека одлуку Кризног штаба – 16.000 навијача на „Маракани“ против Милана?

УЕФА је дозволила клубовима да искористе 30 одсто од укупног капацитета, али на крају кључну одлуку имају представници власти, у нашем случају Кризни штаб.

Новинари су питали министарку Дарију Кисић-Тепавчевић да ли се причало о мечу између Црвене звезде и Милана, на шта је она одговорила:

„Да и о томе смо причали. Имајући у виду да је таква епидемиолошка ситуација, односно да нисмо дозволили попуштање мера, практично ни такву могућност у овом моменту нисмо отворили“.

Из Црвене звезде саопштили су да ће приоритети при куповини карте имати власници сезонских карата и чланови клуба, али и да ће то, колико ће људи моћи на стадион, зависити искључиво од одлуке Кризног штаба.

За сада нема ништа од публике на „Маракани“, међутим, то 18. фебруара има још времена и чекамо коначну одлуку која ће бити позната наредних дана.

Звезда чека одлуку Кризног штаба – 16.000 навијача на „Маракани“ против Милана?

Звезда може да има помоћ навијача против Милана, али шта каже ограничење УЕФА

Џајић за Спутњик o Милану: Звезда до звезда мора преко највећих, не преко Железничара из Лајковца

Коментар