Спутњик сазнаје: Пикси стигао у Београд, дочекала га делегација ФСС

Драган Стојковић, некадашњи репрезентативац и фудбалски тренер, стигао је у Србију и њега је на аеродрому у Београду дочекала делегација Фудбалског савеза Србије.
Sputnik

Како сазнаје Спутњик спорт, такав развој ситуације указује на то да ће Стојковић преузети функцију селектора репрезентације Србије.

Пикси ће на клупи Орлова наследити Љубишу Тумбаковића, који је без позиције остао 14. децембра прошле године, недуго након што није успео да избори пласман на Европско првенство.

Фудбалски савез Србије је претходно дао рок Пиксију да одлуку о томе да ли хоће или неће преузети репрезентацију донесе до 15. фебруара, а с обзиром да је то време малтене истекло прослављени фудбалер и тренер је преломио.

Мусолинијев праунук дошао у клуб препун расизма и фашизма /фото/

Оно што је кочило његов долазак на кормило репрезентација била су висока примања која је имао у кинеском Гуангџоуу, где је обављао функцију шефа стручног штаба све до отказа.

Тај клуб се обавезао на исплаћивање месечних примања Стојковићу све док Србин не пронађе нови посао, односно до датума када је уговор претходно потписан требало да истекне.

Наредно окупљање репрезентације је заказано за март, када Орлови играју први меч квалификација за Светско првенство. Прва утакмица на програму је 24. марта, када Србија дочекује Ирску.

Поледица за Спутњик: Тумбаковић сам себе деградирао, дозволио да „гуруи“ управљају играчима

Вулетић поднео оставку на место потпредседника ФК Партизан

Још три особе на листи осумњичених за смрт Марадоне

Коментар