Како доћи до Спутњика на „Телеграму“

Вести и најатрактивније садржаје „Спутњика Србија“ можете да пратите и путем апликације за комуницирање „Телеграм“. Да бисте били у току с најновијим дешавањима, коментарисали садржаје у реалном времену, размењивали мишљење с нама, али и другим корисницима, доносимо вам упутство за коришћење „Телеграма“.
Sputnik

Пре свега, потребно је да „Телеграм“ преузмете из продавнице за апликације на вашем мобилном телефону. У поље за претрагу у оквиру продавнице укуцајте „Телеграм“. На листи понуђених апликација изаберите ону са сликом белог папирног авиона у плавом кругу, а потом притисните „Инсталирај“ (Install).

Спутњик Србија на „Телеграму“

Након инсталирања отворите апликацију и притисните „Старт месаџинг“ (Start messaging). Бићете упитани да „Телеграму“ дозволите  да прима позиве. Притисните „ОК“, а потом „aлау“ (Allow).

Како доћи до Спутњика на „Телеграму“

После тога, у приказано поље унесите број свог телефона и у доњем десном углу екрана додирните белу стрелицу у плавом кругу. „Телеграм“ ће вам поново тражити приступ позивима. Прихватите притиском на „ОК“ и „алау“.

На екрану ће се појавити поља за јединствени петоцифрени код који ћете добити путем СМС-а. Ако га не унесете у року од неколико минута, „Телеграм“ ће вас позвати и омогућити вам наставак активирања апликације.

Како доћи до Спутњика на „Телеграму“

Након уношења кода, на екрану ће вам се појавити поља у којима треба да напишете своје име и презиме. Учините то и поново притисните белу стрелицу у плавом кругу у доњем десном углу екрана.

Како до Спутњика

„Телеграм“ је сада спреман за коришћење. Да бисте пратили Спутњик Србија, потребно је да притиснете сличицу лупе у горњем десном углу екрана. У поље за претрагу упишите @sputniksrbija и отворите наш налог. У оквиру налога, на дну екрана, притисните „Џоин“ (Join) да бисте добијали најновије информације.

Како доћи до Спутњика на „Телеграму“

Да бисте прокоментарисали садржај, само је потребно да уочите вест на којој желите да оставите коментар и притиснете „Лив а комент“ (Leave a comment) на дну објаве.

Како доћи до Спутњика на „Телеграму“

Уколико желите, можете и да се дописујете с нама или другим нашим пратиоцима у „Спутњик Србија“ групи. У оквиру нашег налога притисните назив „Спутњик Србија“ у горњем делу екрана. У новоотвореном одељку притисните облачић на горњој десној страни екрана како бисте отворили одељак за дописивање. Да бисте слали поруке, притисните „Џоин“ (Join) на дну екрана. Сада сте спремни за дописивање.

Како доћи до Спутњика на „Телеграму“
Спутњик на Телеграму: Оно што други прећуткују сазнајте и на нашем новом каналу

Да бисте се повезали и комуницирали с контактима из телефонског именика, потребно је да приступите менију притиском на три хоризонталне црте у горњем левом углу екрана. Потом притистине на „Контактс“ (Contacts) и дозволите „Телеграму“ да приступи вашем телефонском именику.

Ваше право је да будете обавештени о свему и први сазнате оно што други прећуткују!

Пратите нас.

Читајмо се на „Телеграму“!
Коментар