Легендарни балкон у Новакову част /фото/

Град Београд честитао је Новаку Ђоковићу писање историје тако што је на згради Старог двора, чувеном балкону на ком се дочекују српски спортисти после великих успеха, смењује серија пројекција на којима пише – „најбољи свих времена“, „први на свету 311 недеља“ и „браво Ноле, поносни смо на тебе“.
Sputnik

Ђоковић је у понедељак 8. марта постао тенисер са највише недеља на првом месту АТП листе, чиме је оборио рекорд Роџера Федерера који је дуго са 310. седмица био на врху.

Легендарни балкон у Новакову част /фото/

Од осмог марта то место припада Новаку Ђоковићу који сада има 311. недеља и у наредним седмицама само ће поправљати сопствени скор.

Од 19 до 22 часа смењиваће се пројекције на згради Старогдвора, као и на билбордима на које Скупштина града Београда има право.

Легендарни балкон у Новакову част /фото/

Такође, зграде које у престоници Србије имају уграђену декоративну расвету, као што су Палата Албанија, зграда Народне скупштине, фонтана Славији, Бранков мост, Мост на Ади, осветљене су бојама српске заставе.

Новаку је раније у току дана приређена фешта испред сопственог ресторана где га је поздравило неколико стотина навијача.

Легендарни балкон у Новакову част /фото/

Српски тенисер том приликом им се обратио, захвалио на подршци свих ових година и најавио поход на нове титуле.

Новак се обратио на прослави у Београду: Кидам живце и вама и себи, али тако је слађе /видео/

Срђан најавио, навијачи подржали – ватромет и фешта за Новака! /фото, видео/

Новак је шампионски плес поклонио мајци /видео/

Коментар