Адвокат: Вулетић није испитан на полиграфу због здравственог стања

Бивши потпредседник фудбалског клуба Партизан Владимир Вулетић, како је медијима пренео његов адвокат, није данас испитан на полиграфу из здравствених разлога.
Sputnik

Након информативног разговора у просторијама Службе за борбу против организованог криминала МУП-а Србије у Макишу, Вулетић је отишао на полиграфско тестирање у просторије МУП-а у Кнеза Милоша, преноси Танјуг.

Међутим, до тестирања није дошло, јер је полиграфиста закључио да због респираторних и срчаних проблема, није подобан да буде полиграфски испитан, пренео је Вулетићев адвокат Владимир Терзић.

„Он је имао жељу, а ја сам управо због ових разлога био против, јер скочи му притисак и полиграф покаже нешто што није. Сутра треба да им приложимо његову здравствену документацију“, пренео је адвокат.

Вулетић испитан на позив Службе за борбу против организованог криминала у својству грађанина.

Вулетић поднео кривичну пријаве против Вучића и Вулина

 

Владимир Вулетић данас је са својим адвокатима поднео Првом основном јавном тужилаштву у Београду кривичне пријаве против председника Републике Александра Вучића и министра унутрашњих послова Александра Вулина, потврђено је Танјугу у том тужилаштву.

Пријаве ће сутра бити узете у рад, кратко су навели из тужилаштва.

Он је у жижи јавности претходних дана због веза са Вељком Беливуком, осумњиченим за организовање криминалне групе, убистава, продаје дроге и друга кривична дела.

Поједини медији су пренели да су пријаве поднете због објављивања у медијима аудио-записа његовог телефонског разговора са осумњиченим Вељком Беливуком, у којем га назива „братом“, констатује да га „воли“... а за који Вулетић тврди да је монтиран и исечен.

Прочитајте и:

Коментар