Бомба из Италије уздрмала Звезду: Станковић преговарао са Сампдоријом, у све је укључен и Михајловић

Нема мира на Маракани! Црвена звезда суверено гази ка историјској четвртој узастопној шампионској титули, али би на крају сезоне могла да остане без творца тог успеха - тренера Дејана Станковића. Тако бар пишу италијански медији.
Sputnik

Према писању портала „Football Italia“ Станковић је главни кандидат да на клупи Сампдорије наследи Клаудија Ранијерија, којем у јуну истиче уговор, а сва је прилика да због лоших односа са председником Масимом Ферером неће сачувати посао.

Зашто је елиминација Динама из Европе обрадовала фудбалску Србију?

И према поменутом порталу, и наслову који доминира, Станковић има пол-позицију за новог тренера клуба из Ђенове. 

Наводно, раније овог месеца у Риму су већ обављени преговори између Станковића и председника италијанског клуба, а састанку који је оцењен као позитиван, присуствовали су Дејанов кум Синиша Михајловић, тренер Болоње, као и његов менаџер Фаљи Рамадани.

​Из Црвене звезде још се нису огласили поводом нових бомбастичних информација са Апенина, и чињеница је да српски клуб ради све да сачува тренера Дејана Станковића и да наредне сезоне Звезда и он поново нападну Лигу шампиона.

Остаје да се види како ће се одвијати ствар, а црвено-беле сутра очекује утакмица 32. кола Суперлиге са Радником на Маракани од 19 часова.

► Чин вредан пажње – Ибрахимовић спасао Звезду строже казне

► Жестока туча навијача и фудбалера – реприза Максимира и Маракане /видео/

► Тадићев Ајакс надиграо Рому и испао из Лиге Европе, крај Динамове бајке

 

Коментар