Нема боловања за Николу Јокића! /видео/

Никола Јокић, српски репрезентативац, требало је да пропусти прву утакмицу у овој сезони НБА лиге у дресу Денвер Нагетса, због повреде ножног прста, али не само да није отишао на боловање већ је био најбољи актер дуела са Њујорк Никсима.
Sputnik
Јокић објаснио Американки како је настао „сомборски рингишпил“ /видео/
Амерички медији су претходних дана спекулисали о томе да је најбољи играч НБА лиге повређен и да би могао да одмори, али – то се није десило.
Денвер је у сјајној утакмици савладао Њујорк са 113:97, а Јокић је за 29 минута на паркету уписао 32 поена, 12 скокова, шест асистенција и три блокаде.
Вреди истаћи да је 24 поена Јокић убацио у првој четвртини, уз шест скокова и две блокаде, чиме је показао Никсима да неће имати чему да се надају у дуелу са његовом екипом. 
На њему је био огроман посао, с обзиром на то да је уз већ одавно повређене бекове Џамала Мареја, Вила Бартона и Монтеја Мориса ван тима био и Пи Џеј Доузир.
Ипак, у томе му је помогао Остин Риверс, недавна изнуђена аквизиција Денвера која је са клупе за 28 минута убацила 25 поена.
Одличне роле имали су још Мајкл Портер са 17 и Факундо Кампацо са 16 поена, док је на другој страни са 18 најефикаснији био Имануел Куикли.
► „Да ли сам луда?“ – медији грме, судије жестоко оштетиле Денвер?! /видео/
► Од Јокићеве доминације и тренер профитира
► Јокић богатији за 500.001 долар
Коментар