Трамп: Преузећу Белу кућу пре него што мислите, то ће бити нешто веома посебно /видео/

У новој кампањи прикупљања средстава за Републиканску странку, бивши амерички председник Доналд Трамп обећао је да ће „вратити“ Белу кућу и да ће републиканци преузети контролу над оба дома Конгреса „пре него што неки мисле“. То ће бити нешто веома посебно, додао је Трамп. Том изјавом испровоцирао је критичаре.
Sputnik
Снимак Трампове изјаве је у петак објављен на Јутјуб каналу Националног републиканског сенаторског комитета, који прикупља средства, а донаторима је послат у суботу.
Критичари су најновије обећање бившег председника САД оценили као „поремећено“ и „опасно“, а видео снимак се проширио друштвеним мрежама.
Неки су се запитали и - "како то да он није већ у затвору".
Трампова порука дошла је уочи конвенције Републиканске странке у Северној Каролини у суботу увече, када је оптужио Бајденову администрацију због "уништавања" земље. 
Трамп најавио кандидатуру за нову функцију: „Веома интересантна идеја“
"Једина ствар коју (демократе) имају је да се држе заједно. Они немају људе попут нас који сами одлазе и раде оно што треба", рекао је Трамп.
Док колају гласине око Трампове политичке будућности, он је у петак алармирао критичаре када је у једном интервјуу рекао да је можда заинтересован за кандидовање за Конгрес у блиској будућности.
Коментар