Капитен у мисији спасавања живота /фото/

Симон Кјер, један је од хероја утакмице Данске и Финске, пошто је први пришао Кристијану Ериксену након што се овај изненада срушио. Штопер репрезентације Данске побринуо се да избаци језик Ериксену док је овај био без свести, те је на тај начин спречио да се фудбалер Интера угуши.
Sputnik
Велика драма виђена је у Копенхагану – драма са срећним крајем. Кристијан Ериксен остао је без свести, изненада се срушио и више од петнаест минута указивала му се помоћ.
Први на сцену ступио капитен Симон Кјер који је извадио језик Ериксену и ставио га на бок. На терен је потом ушао и сјајни медицински тим који је реанимацијом успео да поврати Данца.
За то време Кјер је окупио саиграче око Ериксена како би спречио да медији пренесу потресне сцене са терена. Такође, штопер Данске је отишао до супруге фудбалера Интера како би је смирио и уверио да је све у реду са њеним мужем.
У оваквим ситуацијама веома је важно брзо реаговати, а Кјер је управо то урадио и спречио оно најгоре уз помоћ људи из медицинског тима.
Ериксен је повраћен и ван терена је изнесен у свесном стању. Потом су стигле информације да је везни фудбалер Данске пребачен у болницу, да је будан и да може да прича.
1 / 4
Сајмон Кјер теши супругу Кристијана Ериксена
2 / 4
Драма на утакмици између Данске и Финске
3 / 4
Драма током утакмице Данске и Финске
4 / 4
Дански фудбалер Кристијан Ериксен лежи непомично на терену

Незапамћена драма са срећним крајем /фото, видео/
Фудбалер Данске будан и у стабилном стању!
Ериксен се из болнице јавио саиграчима: Играјте!
Коментар