СПОРТ

Где је тоалет, а где свемир? /видео/

Енди Мари, британски тенисер, не може да се помири са ониме што је Стефанос Циципас радио током њиховог дуела на УС опену.
Sputnik
Циципас је поновио оно што је радио на претходном такмичењу у Синсинатију, током меча је отишао у тоалет и задржао се предуго.
Бар према општим стандардима.
Готово десет минута Циципас је био ван терена, нешто краће је провео против Александра Зверева у Синсинатију, али се тада суочио са оптужбама за помоћ тренера због чињенице да је у тоалет отишао са мобилним телефоном.
Нови скандал-мајстор је љут на све око себе, али – проблем је у њему
Циципас је тада изгубио, али је Марија успео да победи на старту УС опена, што је веома тешко пало Британцу – после иницијалне изјаве након меча, окончаног у пет сетова, некадашњи најбољи тенисер света се огласио и на друштвеним мрежама.
СПОРТ
Мари полудео због случаја „тоалет“ – и осуо паљбу по Грку!
„Чињеница дана – Стефаносу Циципасу треба дупло више времена да оде у тоалет него што Џефу Безосу треба да одлети у свемир. Занимљиво“, навео је Мари.
Узалуд труд, џаба му све, што би се рекло, Мари је завршио свој наступ на УС опену и питање је да ли ће се поново појавити, због свог крхког здравственог стања.
СПОРТ
Када не иде – Новак има решење! /фото/
СПОРТ
Тинејџер у неверици због Ђоковића: „Легенда!“
Новак на мети заборављене звездице: „Плачљивко“ /видео/
Коментар