СПОРТ

„Надал се враћа и може да победи Новака”

Тони Надал, стриц и бивши тренер Рафаела Надала, открио је када ће се шпански тенисер који муку мучи са повредом стопала, вратити на терен. Неизбежна тема био је и светски број један Новак Ђоковић.
Sputnik
Великих проблема са повредом стопала натерали су Рафу Надала да превремено оконча сезону, те га није било на Вимблдону, Олимпијским играма, УС Опену.
Ипак, „бик с Мајорке” успешно се опоравља и у Аустралији би требало да буде спреман за наредну сезону.
„Ствари иду на боље. Процена је да Рафаел почне са играњем у Аустралији. До тада би све требало да буде како треба. Уверан сам да ће бити. Идеја је да имамо сјајну 2022. годину и будите сигурни да ће Рафа уложити све напоре да се то и догоди”, поручио је Тони Надал, који тренутно води рачуна о каријери Феликса Оже-Алијасима.
Новинари су питали Рафиног стрица да прокоментарише и пораз Новака Ђоковића у финалу УС Опена од Руса Данила Медведева и то с убедљивих 3:0 у сетовима.
„Нема сумње да Надал може да победи Ђоковића. Иако је одличан игра и Новак је под притиском што се видело против Медведева. У том мечу га је притисак савладао”, сматра Тони Надал.
СПОРТ
Циципас се после прича о Ђоковићу и „тоалет скандала“ вратио на – вакцине
СПОРТ
Надали смо се Србима, али – добили смо најлуђе финале икада!
СПОРТ
Ово може само Андреј Рубљов! /видео/
Коментар