СПОРТ

Американац објавио тајне информације, Белорускиња га напала: „Ово је кликбејт“

Викторија Азаренка, белоруска тенисерка, повела је расправу са новинаром Беном Ротенбергом јер је поделио поверљиве информације у вези учешћа невакцинисаних тенисерки на Аустралијан опену.
Sputnik
Иако власти државе Викторија у Аустралији наводе да невакцинисани тенисери и тенисерке неће моћи да учествују на првом Гренд слему у сезони, стигла је нова информација.
Бен Ротенберг, амерички новинар, дошао је до саопштења Тениског савеза Аустралије које је послато тенисеркама и у којем пише да неће морати да буду вакцинисане како би дошле у Мелбурн, али ће морати да буду у карантину.
СПОРТ
Амерички новинар објавио поверљиве податке – веома битне за Ђоковића
Информација је подељена са свим тенисеркама, није званично пуштена у медије, али је Ротенберг успео да дође до ње и подели је.
Ту објаву приметила је Викторија Азаренка, белоруска тенисерка, коју је наљутило што Ротенберг објављује информације које су биле упућене искључиво играчицама.
„Чињеница да је ово дељено поверљиво и у року од два сата, Бен, ово објављујете. Очигледно нисте прочитали и-мејл. Осим ако нисам пропустила да сте сада играч ВТА?“, написала је Азаренка Американцу.
„Вика, ово је мој посао. Ако имате проблем са тим што је процурело до мене и најмање још једног репортера, окривите те због којих је процурело“, одговорио је новинар.
„Мислим да ћемо то свакако учинити. Увек поштујем новинаре и оно што ви радите. Без сумње. Међутим, то овде није случај. Ваша је дужност да пријавите ствари ако се се не пријављују, али да пропуштате информације пре него што је званично објављено је кликбејт“, јасна је била некадашња најбоља тенисерка света.
СПОРТ
Медведев открио – Новакове речи значе више од психолога
СПОРТ
Амерички новинар објавио поверљиве податке – веома битне за Ђоковића
СПОРТ
Рус је уз Србина: „Свиђа ми се шта је рекао“
Коментар