СПОРТ

Грујић сјајан на „Сан Сиру“, Јовић после месец дана добио шансу „на кашичицу“ /видео/

Марко Грујић и Лука Јовић, фудбалери Порта и Реал Мадрида, нашли су се на теренима против Милана и Шахтјора, али у другачијим улогама. Везни играч био је важан шраф у освајању бода на „Сан Сиру“, док је нападач Мадриђана провео последњих десет минута у победи против клуба из Доњецка.
Sputnik
Марко Грујић био је један од најбоље оцењених фудбалера у дуелу Милана и Порта, и међу најзаслужнијима је што клуб са „Драгаа“ освојио бод.
Бивши фудбалер, између осталог, Црвене звезде у шестом минуту нашао се у улози асистента и тиме је најавио добро издање у Милану.
Грујић је одузео лопту, затим је дошао до ивице казненог када је послао одличну лопту на страну где се налазио Диас, којем није било тешко да погоди за 0:1.
Грујић је до краја полувремена имао две шансе за гол. Оба пута је главом шутирао и у оба наврата је Татарушану одлично реаговао.
Порто је био бољи у првом периоду игре и заслужено је имао предност на петнаестоминутној паузи.
У наставку меча домаћин је успео да изједначи. Играо се 61. минут када је Мбемба постигао аутогол и Милан је поравнао резултат.
До краја утакмице мреже су мировале, тачније у 83. минуту „росонери“ су постигли гол, али је он поништен због офсајда.

Реал Мадрид – Шахтјор 2:1 (1:1)

Краљевски клуб уз доста муке дошао је до три бода против Шахтјора, а на терену смо после месец дана видели Луку Јовића.
Српски нападач једно време није играо због повреде, а затим га Карло Анћелоти није убацивао у дуелима против Осасуне и Елчеа.
Јовић за десетак минута није успео да постигне гол или створи шансу, али то и није толико битно јер је Реал имао предност коју је на крају и одржао.
Двоструки стрелац за домаћина био је Карим Бензема (14, 61), док је једини гол за госте постигао Фернандо (32).
Сраман пенал за Емполи – омладинци Звезде жестоко оштећени /видео/
Тренери вечитих пред Европу: Партизан муче повреде, Звезда спремна чека Данце
Коментар