СПОРТ

Орлови слетели у Београд – уз трубаче! /видео, фото/

Фудбалска репрезентација Србије је у понедељак увече слетела на аеродром „Никола Тесла“ и дала изјаве по доласку у Београд, након избореног пласмана на Мундијал у Катару.
Sputnik
Радост међу српским народом велика је у последња 24 часа, пошто су Орлови победили Португалију и изборили директан пласман на Светско првентсво у 2022.
Дочек Фудбалера Србије из Лисабона на аеродрому Никола Тесла
Орлове су дочекали новинари, али и трубачи, чија се песма орила током и после слетања наших репрезентативаца.
Фудбалере су приликом уласка у аутобус дочекали и навијачи. Орило се „Идемо у Катар“, а било је и песама, уз добро познату народну – „Пукни зоро“.
„Атмосфера је одлична. Мислим да је све што је урађено заслужено. Тренутно размишљам само да одем кући. Превише је било притисака. Најважније је да смо представили земљу на прави начин. Мислим да нема лимита, што се тиче играча пред њима је лепа будућност“, изјавио је селектор Драган Стојковић.
Дочек Фудбалера Србије из Лисабона на аеродрому Никола Тесла
„Селектор је разлог што играмо офанзивно. Извукао је максимум из нас. Једна лепа животна прича. Научио сам много. Годину дана је прошло од оног пенала који сам промашио. Сад иде лепши период. Остварили смо оно што нам је циљ и сада постављамо нове“, прокоментарисао је Александар Митровић.
„Треба истаћи селектора и стручни штаб којим се окружио. Фалило нам је то у прошлости. Превише смо размишљали о другима, а мало о себи. Зато су и пали Португалци. Најбитније је да побеђујемо и да су момци срећни и задовољни“, поручио је капитен Душан Тадић.
Након дочека са аеродрома, Спутњик вам је приредио емисију са Радетом Богдановићем и аналлизу дуела Србије и Португалије.
СПОРТ
Раде Богдановић о чудесној победи Србије у Лисабону │ Миљанов корнер
Пуцањ из свих оружја: Србија и Катар(за)!
Пикси открио зашто Митровић није почео меч у Лисабону
Митре, вратило се!
Коментар