СПОРТ

Каспер „окренуо“ Норија и осигурао Новаку прво место

Норвежанин Каспер Руд савладао је после преокрета Камерона Норија резултатом 1:6, 6:3, 6:4 у другом колу Завршног Мастерса у Торину, чиме је Новак Ђоковић и математички обезбедио прво место у Зеленој групи.
Sputnik
Каспер Руд несигурно је ушао у сусрет са Британцем који је на Завршни турнир у Торину стигао као замена за повређеног Грка Стефаноса Циципаса.
Маестрално је одиграо први сет Камерон Нори који му је припао убедљивим резултатом 6:1, да би у наставку дошло до пада у његовој игри.
Разбудио се Норвежанин и успео је после велике борбе да реши у своју корист други сет после брејка у осмом гему, који му је био довољан за изједначење.
И финални, трећи сет, окончан је после једног брејка када је Каспер Руд успео да „украде“ сервис ривалу и да на крају дође до победе, која је Новаку Ђоковићу осигурала прво место у поменутој Зеленој групи".
Србин има стопроцентан учинак – два од два, док су Рубљов и Руд остали на по једној. У последњем трећем колу састају се Ђоковић и отписани Нори, док ће Рубљов и Руд у дуректном судару одлучивати о томе ко ће у полуфинале Завршног Мастерса уз Новака Ђоковића.
СПОРТ
Новак открио кључни моменат победе којом је „избегнут“ Медведев
СПОРТ
Ђоковића подржао човек од којег се то најмање очекивало
СПОРТ
Где је Шуаи Пенг: Први човек ВТА не верује и-мејлу из Кине
Коментар