СПОРТ

Све емоције Новака Ђоковића – због Србије /видео/

Пре него што је изашао на терен против Александра Бублика, Новак Ђоковић пратио је меч Миомира Кецмановића и Михаила Кукушкина и ватрено навијао, али и нервирао се због пропуштених меч лопти српског тенисера.
Sputnik
Српски тенисери пласирали су се у полуфинале Дејвис купа после победе Новака Ђоковића и Николе Ћаћића против Голубјева и Недовјесова, али могло је да прође и без драме.
Први на терен изашао је Миомир Кецмановић који је изгубио први сет од Михаила Кукушкина, али се вратио и изједначио у друом.
У одлучујућем трећем сету све је ишло ка томе да ће Кецмановић донети важан бод Србији, али је у драматичном тај-брејку српски тенисер пропустио пет меч лопти.
Новак Ђоковић спремао се други сингл меч тог такмичарског дана против Александра Бублика, али је помно пратио завршницу Кецмановићевог меча.
Колико је Новаку стало до пласмана у полуфинале Дејвис купа, показује и снимак првог рекета света који је страствено испратио тај-брејк.
Храбро се борио Кецмановић, али није успео да савлада искусног Казахстанца, па је тако ствари у своје руке преузео Ђоковић.
Након што је испратио меч Кецмановића, изашао је на терен и донео бод изједначења.
СПОРТ
Навикли смо да Новака не цене, али – како је Надал доспео међу кандидате за награду?
СПОРТ
Румунка је поново одушевљена Србијом: „Какав дух!“ /видео/
СПОРТ
Ђоковић о Хрватима: Није у питању само победа...
Коментар