СПОРТ

Италијани су дали рок, али Звезда не жели ни да чује

Дејан Станковић, остаће тренер Црвене звезде упркос јакој понуди и ултиматуму који му је наводно дала Сампдорија, а то је да се до петка изјасни да ли жели да седне на клупу поменутог клуба. Угледни италијански новинар Фабрицио Романо лансирао је поменуту причу, али је нешто касније поручио да Звезда не пушта Станковића.
Sputnik
Фабрицио Романо је човек информација и неком коме се у свету фудбала и те како верује када нешто објави, што врло добро знају милиони који га прате на друштвеним мрежама.
Тако се у недељу увече појавила вест са Чизме коју су пренели готово сви српски медији и гласила је да Станковић има рок до петка да каже да ли жели да наследи Роберта д' Аверсу који ће добити отказ због лоших резултата, од који је последњи пораз до Лација резултатом 3:1 у недељу увече.
Управо је Фабрицио Ромао лансирао бомбу да Сампдорија до петка жели Станковића, иако Црвена звезда у четвртак увече игра утакмицу сезоне у Лиги Европе са Брагом у Португалији, али је нешто иза поноћи изашао у јавност са новим сазнањима.
Ништа од договора Сампдорије и Црвене звезде по питању Дејана Станковића. Бивши везиста жели да се придружи Сампдорији, али његов актуелни клуб не жели да га пусти“, твитовао је Романо.
Станковић и Црвена звезда нису се оглашавали овим поводом. Бар не за сада...
СПОРТ
Србин је „експлодирао“ – све се отвара, а Интер је потенцијална жртва
СПОРТ
Родић начео, Катаи „боцнуо“ Напредак за нову „тројку“ Звезде /видео/
СПОРТ
Српски суперхерој је променио историју – после 63 године! /видео/
Коментар