СПОРТ

Човек који је некада сејао страх и трепет открио нову љубав – због ћерке и Ђоковића

Легендарни боксер Мајк Тајсон открио је да му је тенис променио живот, да му је омиљени тенисер Новака Ђоковић, да је научио Серену Вилијамс да боксује и да његова ћерка Милан жели да буде професионална тенисерка.
Sputnik
Човек који је некада сејао страх и трепет боксерском свету већ неко време је у пензији, а недавно је доспео у жижу јавности због повратка у ринг за један егзибициони меч, али и царства марихуане коју узгаја.
Поред тога, Тајсон је био чест гост на трибинама УС опена и Индијан Велса, те је углавном седео у првим редовима и навијао за себи омиљене играче.
Љубав према „белом спорту“, каже, дошла на највише захваљујући ћерци Милан, која је имала прилику да тренира са Сереном Вилијамс и Патриком Муратоглуом.
Милан игра и доста је добра тенисерка. Талентована је и веома мотивисана да постане професионалац. Тенис ми је променио живот, дао ми је шири поглед на свет и захвалан сам што сам у њему. Цео живот нам се променио због тениса. Мислио сам да нам иде добро, али све што смо радили је зарађивали новац. То није веће од моје ћерке и њеног тениса. Она је већа од свега што имамо у животу“, рекао је Тајсон у подкасту са Муратоглуом.
„Гвоздени“ Мајк хвали своју ћерку и истиче да је веома дисциплинована иако има само 13 година.
„Она је сама себе дисциплиновала. Устане, направи себи доручак, истушира се и онда оде у теретану сваки дан у 7 или 8 ујутру. Остане тамо до 4 поподне. Веома је посвећена и она стварно ово жели“, додаје Тајсон.
Што се тиче професионалног тениса, Тајсон истиче да му је омиљени играч – Новак Ђоковић.
„Он је мој омиљени играч тренутно. Ако је добро, онда обожавам да га гледам. Он ми је омиљени због начина на који се вратио из повреде и победио играче као што су Надал и Федерер. Он је прави борац“, подвукао је Тајсон приликом једног интервјуа.
Тајсонова ћерка је једном имала прилику да спарингује са најбољим тенисером свих времена.
Шокантно признање Мајка Тајсона: Дрогирао сам се отровом жабе - удахнем, издахнем и умрем
„Отишао је тамо и поломио га – мене би због тога ухапсили“ /видео/
Србин гледао Тодоровићев пораз – са Мајком Тајсоном /фото/
Коментар