СПОРТ

Новогодишња „бомба“ из Москве – Николић преузима ЦСКА!

Српски фудбалски тренер Марко Николић налази се на корак до преузимања славног ЦСКА из Москве, преноси руски портал „Спорт експрес“.
Sputnik
Николић је до пре неколико месеци био на челу другог гиганта из Москве – Локомотиве – који је напустио због шиканирања од стране директора Ралфа Рангника.
Руски медији били су у шоку што је Николић отишао из Локомотиве јер је радио сјајан посао, међутим, искусни Немац га није видео у плановима за будућност и било је питање времена када ће се две стране растати.
Да апсурд буде још већи, Рангник је мало после тога напустио Локомотиву због Манчестер јунајтеда, те су Московљани у кратком временском року остали без тренера и директора.
Целу збрку желе да искористе „армејци“ и према писању „Спорт експреса“, договор је можда већ постигнут и Николић би могао да преузме ЦСКА већ у јануару.
Ову вест прокоментарисала је и бивша председница Локомотиве – Олга Смородскаја.
„Веома је могуће да се то деси. Штета је што се не враћа у Локомотиву. Он је сјајан стручњак и лично ми је криво што је напустио Локомотиву. Мислим да ће ЦСКА са Николићем да добије оно што већ дуго нема, а то је успех“, рекла је Смородскаја за „СЕ“.
Тренутни тренер ЦСКА је легенда клуба Алексеј Березутски, али му је будућност на челу стручног штаба веома упитна.
Николић има 42 године, а у каријери је радио у Раду, Војводини, Партизану (два пута), Олимпији из Љубљане, Видеотону и Локомотиви из Москве.
Спасибо, Марко! /видео/
Откривени детаљи хаоса у Москви: Србин добија отказ и три милиона евра, минирао га мексички лекар?!
Србин хладна руска срца осваја филозофијом преминуле легенде
Коментар