СПОРТ

„Друже, могао би на спавање“ – очајнички покушај Американца да сруши Новака

Амерички новинар Бен Ротенберг који је међу првима објавио ПЦР тест Новака Ђоковића на друштвеним мрежама, сада кука на сав глас како када се скенира Кју-Ар код, резултат теста од 16. децембра упорно показује негативан, а првобитно је био позитиван.
Sputnik
Познато је да је Американац опседнут ликом и делом Новака Ђоковића и да једва чека за нешто да га прозове, да му замери и да не може да се помири са чињеницом да је Србин најбољи на свету у белом спорту. Ускоро и најбољи икада.
СПОРТ
Ђорђе открио где се Новак налази, Срђан поручио: Не знају шта су урадили! /видео/
И због тога не све начине покушава да угрози Новаков интегритет, као што је случај са PCR тестом i QR кодом. Ипак, његови бројни пратиоци на друштвеној мрежи Твитер поручили су му да је претерао, да је опседнут и да је боље да оде да одмори, да одпсава.
Све се свело на болестан покушај Американца Бена Ротенберга да уништи Новака на путу да постане највећи икада на најмањем континенту. Иначе, његовом омиљеном.
„Друже, могао би на спавање“, био је један од коментара који је најбоље описивао ситуацију у коју је сам себе довео Ротенберг својом опседнутошћу Новаком.
Натерао је вероватно велики број пратилаца да неуморно кликћу да скенирају резултат Новаковог PCR теста из 16. децембра, а многи од њих су се исто жалили да је час позитиван, чак негативан, а било је и оних који су констатовали да је амерички новинар прешао границу доброг укуса, да је претерао и да му је боље да оде да одмори.
СПОРТ
Потпуно расуло „система“: Американац објавио Ђоковићеве ПЦР тестове?! /фото/
СПОРТ
Ђорђе открио где се Новак налази, Срђан поручио: Не знају шта су урадили! /видео/
СПОРТ
Дан када је Новак Ђоковић поново постао слободан човек – барем на неко време
Коментар