СПОРТ

Сјајне вести из Мелбурна – Новак ће поново изаћи на Род Лејвер арену!

Новак Ђоковић одрадио је први тренинг у понедељак након што је победио Аустралију на суду, а сада је откривено и када ће светски број један одрадити нови тренинг. Актуелни шампион у Мелбурну ће на Род Лејвер арени у уторак од 15 часова по локалном времену, односно од пет ујутру по европском времену поново радити са рекетом.
Sputnik
Српски фотограф Мајкл Бабић који живи и ради у Аустралији, где слика Аустралијан опен, поделио је лепе вести са пратиоцима путем друштвених мрежа.
СПОРТ
Из прве руке за Спутњик – из Мелбурна: „То где се Новак налази није хотел, суђење може да потраје“
Ђоковић је у понедељак рано ујутру по европском времену после вишечасовне борбе однео победу на суду против Аустралије за одобравање визе за улазак у земљу, после чега му је дозвољено и да брани трофеј на Аустралијан опену.
Ипак, очекује се да ће у уторак коначну реч о његовом статусу поводом боравка у „земљи кенгура“ дати министар имиграционих послова Алекс Хок.
Подсетимо, Новак би у Аустралији могао да испише историју уколико јубиларни десети пут подигне трофеј на првом Гренд слем турниру, јер би му то био 21. Гренд слем трофеј, чиме би иза себе оставио Рафаела Надала и Роџера Федерера са по 20 највећих титула.
СПОРТ
Надалова неслана шала: Волео бих да Новак не игра у Аустралији
СПОРТ
„Друже, могао би на спавање“ – очајнички покушај Американца да сруши Новака
СПОРТ
Ђорђе открио где се Новак налази, Срђан поручио: Не знају шта су урадили! /видео/
Коментар