СПОРТ

Медведев: Знам да се прича о Ђоковићу и мени

Данил Медведев прошао је још један степеник на Аустралијан опену и постаје све ближи финалним дуелима, чега је и сам Рус свестан па зато упозорава да му успех не вреднује мање јер Новак Ђоковић није на турниру.
Sputnik
Медведев је после четири сета савладао Ника Кирјоса, затим је био бољи и од Ботика ван де Зандшулпа.
Уколико настави да игра у доброј форми и дође до титуле Медведев ће сменити Новака Ђоковића на првом месту АТП листе.
Пут до трона Русу је олакшан јер је Новак Ђоковић депортован из Аустралије, али управо из тог разлога Медведев је нагласио да не жели да се његов успех мање вреднује, наводећи да је свестан чињенице да се у тениском свету највише прича о Србину и њему.
„Дошао сам овде у доброј форми и знам да се прича о мојој победи јер бих тако прескочио Новака Ђоковића. Ако успем у томе волео бих да ми одају признање без обзира на то што Новак није играо на турниру“, истакао је Медведев.
Руски ас говорио је и великима амбицијама, али и томе да се пут ка врху гради постепено.
„Што си бољи, то више тражиш од себе. Већ дуго сам други тенисер света и желео бих да будем најбољи и освојим 25 Гренд слемова. Ипак, најважнија ствар је да идем из дана у дан, да поправљам своју игру и да будем спреман да освајам трофеј“, објаснио је Медведев.
Шта је о Аустралијан опену имао да каже наш прослављени тренер Богдан Обрадовић можете да чујете у емисији „Миљанов корнер“.
СПОРТ
Љубав једног оца је важнија од мржње целе Аустралије
СПОРТ
Зверев открива шта је права опасност – иако су они пресудили да је то Ђоковић
СПОРТ
Човек спектакл – страшни поени Кирјоса /видео/
Коментар