СПОРТ

„Има истине у информацијама које су се појавиле у медијима“ /видео/

Александар Станојевић, тренер фудбалера Партизана, рекао је да клуб прати „три, четири“ играча који су занимљиви као појачања за пролећни део сезоне Суперлиге Србије, али и наступ у нокаут фази Лиге конференција.
Sputnik
Станојевић је навео да је приоритет довођење дефанзивног везног играча.
„Био је то циљ невезано са одласком Шћекића. Имамо 3-4 играча у фокусу, али не журимо”, навео је Станојевић.
У претходним недељама говорило се о томе да је Партизану занимљив Срђан Мијаиловић, фудбалер Чукаричког.
„Има истине у информацијама које су се појавиле у медијима, преговарамо са неким играчима. Имамо оформљен тим и желимо да се све споји, да буду задовољни и играч и клуб, као и евентуални клуб из којег долази фудбалер. Потребно је да се поклопе све ствари. Не желимо да журимо, нисмо у ситуацији да нам нешто гори и тако се и понашамо”, рекао је Станојевић.
Истиче да долазака по сваку цену неће бити, а то му омогућава и плус пет у односу на Звезду у првенству.
„У Партизану је притисак и лети и зими, на плус или минус шест. Не постоји разлика у раду јер ми је свака утакмица 'борба за живот', тако функционишемо и немамо додатни притисак, он је увек исти. Радимо још јаче у жели да побољшамо неке ствари. Када је у питању освајање дупле круне могу да кажем да реално сањамо. Маштамо и сањамо, али са реалним основама. Претходне две године су ме очеличиле као тренера с обзиром на то да сам као човек прошао већ разне ситуације и имам одређено искуство. У тренерском смислу могу да кажем да сам очеличен”, закључио је Станојевић.
Први такмичарски меч црно-бели играју 12. фебруара против Радничког у Нишу.
Коментар