СПОРТ

Ђоковић је на списку, али – под знаком питања су и Надал и Медведев

Новак Ђоковић, српски тенисер, налази се на списку пријављених учесника за турнир у Мајамију који се одржава од 23. марта до 3. априла. Али, то не значи да ће и наступити.
Sputnik
Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси.
Турнир из серије 1000 је објавио списак пријављених и на њему се налази Новак Ђоковић, иако, засад, не испуњава услове за наступ – то је вакцинација против вируса корона.
Ђоковић је због тога на чекању, засад не постоје индиције да ће правила бити промењена, али никада не треба искључити ту могућност.
Ђоковић, како је раније говорио, жели да игра на сваком доступном турниру, али није дефинитивно сигурно да ће успети да се појави у Мајамију.
Уз Ђоковића, аутоматски су за турнир пријављени и остали играчи из Топ 10, али није извесно да ће се сви и појавити.
Рафаел Надал је раније најавио да би могао да узме одмор, а остаје да се види каква ће ситуација бити са руским тенисерима, пре свих Данилом Медведевим и Андрејем Рубљовим, односно да ли ће избећи санкције које „пљуште“ по њиховим земљацима из других спортова.
Подсетимо, Ђоковић је шестоструки освајач турнира у Мајамију, а последњи трофеј је подигао 2016. године.
СПОРТ
Медведев се огласио: Помешане су емоције
СПОРТ
Најављена промена правила, Ђоковић на путу да добије још једно „зелено светло“
СПОРТ
Ђоковић се „због“ Надала враћа на трон, али о борби са Русом – одлучује Америка!
Коментар