СПОРТ

Врела крв пред дуел Руса и Американца /фото/

Амерички УФЦ борац Алџамен Стерлинг наставио је рат са Русом Петром Јаном упутивши му прозивке и претње пред наредни меч, али је и добио одговор од руског борца.
Sputnik
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Рат између Стерлинга и Јана почео је у марту 2021, када је руски борац дисквалификован због недозвољеног ударца коленом у главу.
У међувремену је упућено много непријатних речи, а Американац се огласио недуго након што је сазнао да ће нову борбу против Јана имати највероватније 9. априла.
„Пре годину дана сам овом лажљивом пацову дао лак излазак из проблема, након што сам доминирао четири рунде и натерао га да преда свој појас од папира. За пет недеља ћу му дати прилику за реванш који не заслужује и скор ћу повисити на 2-0. Тог 9. априла нећеш имати где да побегнеш“, написао је Стерлинг и поруку завршио на руском:
„Сада ћеш бити ухваћен!“.
Јан, са друге стране, није трошио много речи, већ је на свом Твитер профилу поставио најаву борбе на „УФЦ 273“ и на Стерлингово лице налепио њушку свиње.
СПОРТ
„Превртљива кукавица!“ – Рус жестоко реаговао на „бег“ Американца /видео/
СПОРТ
Американац оптужио Руса и добио жесток одговор: „Престани да лажеш!“
СПОРТ
Спектакл у УФЦ: Ковингтон бољи од Масвидала у борби „зараћене браће“
Коментар