Подкаст

Буча и Краматорск, Рачак и Маркале | Нови Спутњик поредак

„Нови Спутњик поредак“ истражује ко је крив за злочине за које је Запад одмах окривио Русе као својевремено Србе.
Sputnik
Како су се новинари „Вашингтон поста“ нашли у Краматорску свега 15 минута након гранатирања, и шта се заправо догодило у градићу Буча код Кијева? Како је Америка пре само две године увела санкције Међународном кривичном суду у Хагу када је покушао да истражи њене злочине у Авганистану, и шта предвиђа амерички „Закон о инвазији Хага“ из 2002. године? Зашто је Русија искључена из Савета за људска права УН, и на који је начин то повезано са увођењем санкција нашој земљи после масакра у Улици Васе Мискина у Сарајеву 1992?
Одговоре на ова питања ће у разговору с Николом Врзићем потражити уредник портала „Факти“ Ђуро Билбија и пуковник у пензији проф. др Илија Кајтез.
Слушајте нас на таласима Радио Новости 104,7 мегахерца и гледајте на фејсбук страници Спутњик Србија.
Због учесталих напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, ПОДСЕЋАМО да све наше вести можете видети на каналу Спутњик Србија на Телеграму а видео садржаје на платформи Одиси (одyсее.цом).
Нови Спутњик поредак“ је емисија која анализира најактуелније догађаје из света и региона. Никола Врзић у разговору са својим гостима тумачи турбулентне промене на геополитичкој сцени и тражи место Србије у новом, мултиполарном светском поретку.
Емитује се сваког понедељка од 17.00, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости.
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Коментар