СПОРТ

Рус је први пут у Србији: „Слично је као у Москви, немамо море“

Руски тенисер Андреј Рубљов је на конференцији за медије пред почетак Србија опена поручио да је Новак Ђоковић главни фаворит за освајање трофеја.
Sputnik
Рус је истакао да је први пут у Србији и да му се допада овде.
„Осећам се добро, посебно што сам први пут у у Србији. Последњих неколико недеља, пре свега, сезона на затвореном, игра на Индијан Велсу, били су одлични за мене. Волео бих да дођем овде до финала, мада то сви желе. Биће тешких мечева има јако добрих играча. Новак је фаворит, али мислим да ће он из меча у меч покушавати да покаже најбоље. Ако победи биће заиста срећан јер није играо неко време“, поручио је Рубљов.
Причајући о свом првом боравку у Србији, Рубљов је повукао паралелу између две братске земље, поменуо је и Хрватску.
„Хрватска је мало другачија. Био сам тамо преко лета и и био сам на мести где је море. Не осећам се исто, у Москви немамо море. Овде у Србији је слично, истина да је град мањи, али се осећам слично као у Москви“, поручио је Рубљов, који је слободан у првом колу баш као и његови сународници Аслан Карацев и Карен Хачанов.
Идентичан случај је и са Новаком Ђоковићем, првим тенисером света који ће у другом колу играти против Хамада Међедовића или Ласла Ђереа.
СПОРТ
Новака је одушевила порука идола: „Сањао сам да играм као он“
СПОРТ
Шампион је стигао кући /видео/
СПОРТ
Веровали или не: Случај „качкет“ поново коштао Американца
Коментар