СПОРТ

„Стампедо“ и сузе радоснице због Ђоковића /фото, видео/

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, дошао је на дружење са навијачима на Србија опену и у том тренутку настао је „стампедо“, јавља наш извештач са Дорћола.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Новаково дружење са навијачима било је заказано за 14.30, али најбољи на свету је каснио пола сата што је подигло позитивну тензију код окупљених.
Како јавља наш новинар, Лука Николић, организатори су пустили велику масу навијача, која се налазила на огради на 20 метара од Ђоковићеве позорнице.
Тада је настао стампедо јер су сви желели да буду што ближе најбољем тенисеру света.
Новак ће се цело послеподне дружити и излазити у сусрет српским навијачима којима је ово ретка шанса да се сликају са највећим српским спортистом у историји.
Било је доста емоција док је Ђоковић делио аутограме, па се тако једна трудница расплакала у тренутку када се упознала са Новаком.
Трудница се расплакала док јој је Новак Ђоковић давао аутограм
Новак Ђоковић се дружи са најмлађима у Београду
Новак Ђоковић – дружење са навијачима у Београду
Новак Ђоковић дели аутограме на Србија опену
Новак је нашао правог спаринг партнера /видео/
Ћаћић и Бркић без финала у Београду!
Нема слободног дана за Новака! /видео/
Коментар