СПОРТ

„Краљ цигана“ нокаутирао Британца пред 94.000 навијача: „Обећао сам жени...“ /видео/

Тајсон Фјури, познат под надимком „Краљ цигана“, нокаутирао је у шестој рунди Дилијана Вајта, одбранивши WBC појас. Доминирао је током борбе горостас из Велике Британије који је послао на под свог сународник, и по оном што је претходно најавио, то му је последњи меч у каријери.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Фјури је против Вајта стигао до 32 победе од чега чак 23 нокаутом, док има и један реми.
„Дао сам обећање супрузи да ћу после борбе са Вајлдером, али понудили су ми борбу на Вемблију, мислим да сам то заслужио и остао сам то дужан навијачима. Сјајан начин да се опростим. Ипак, сада је готово. Морам да одржим реч“, поручио је Фјури.
Борбу на славном стадиону у Лондону посматрало је око 94.000 навијача, који ће моћи једног дана да се похвале да су гледали последњи меч „Краља цигана“ у којем је потврдио класу и у заслужену пензију одлази као други непоражени тешкаш.
„Био сам непобедив у овој игри. Повући ћу се као други непоражени тешкаш у историји, после Рокија Марћана“, истакао је Фјури.
СПОРТ
Рукометашице на Европском првенству!
СПОРТ
Ферстапен сјајним маневром обишао Леклера и победио у спринт-трци!
СПОРТ
Скандал – руски шампион суспендован због подршке Путину!
Коментар