СПОРТ

Србин доминантно до Мастерса у Мадриду!

Српски тенисер Душан Лајовић у два сета је савладао Роберта Карбаљеса Баену - 6:3, 6:2 и пласирао се на Мастерс турнир у Мадриду. Лајовић ће се тако придружити Новаку Ђоковићу, Миомиру Кецмановићу и Филипу Крајиновићу који учествују на турниру у шпанској престоници.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Сјајну недељу иза себе Душан Лајовић крунисао је на најбољи могући начин - пласманом на Мастерс у Мадриду.
Након што је победио Француза Адријана Манарина у два сета - 6:4, 6:2, слично је учинио и домаћем играчу Карбаљесу Баени којег је такође "разоружао" у два сета.
Од самог почетка сусрета Србин је доминирао, а до брејка је стигао у раној фази меча, играо се четврти гем - 3:1.
До краја је Лајовић себично чувао сопствени сервис што је било довољно да слави резултатом 6:2.
На крилима освојеног првог сета ушао је у други у којем је потпуно разбио Карбаљеса Баену који је 100. на АТП листи.
Лајовић, иначе 78. рекет света направио је два брејка, у петом и седмом гему, те је славио још убедљивије у односу на први сет, сада је на семафору био исписан резултат 6:2, што је било довољно да се Србин нађе на главном жребу за Мадрид.
СПОРТ
Признала да је намештала, па избачена из тениса
СПОРТ
Паклен жреб за Ђоковића, Кецмановић одмах на Надала!
Коментар