СРБИЈА

Вучић са Мишелом о европској перспективи Србије

Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас са председником Европског савета Шарлом Мишелом о европској перспективи Србије.
Sputnik
Вучић се, како се наводи на Инстаграм налогу "будућностсрбијеав" састао са Мишелом уочи церемоније обележавања почетка радова на изградњи терминала за течни природни гас (ЛНГ).
"Састанак са председником Европског савета Шарлом Мишелом, уочи церемоније обележавања почетка радова на изградњи терминала ЛНГ, са којим сам разговарао о европској перспективи Србије", навео је Вучић на Инстаграму.
У грчком граду Александруполију данас ће бити обележен почетак радова на изградњи терминала за течни природни гас, а церемонији ће присуствовати и председник Србије.
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Коментар