СПОРТ

Терзић открио како теку преговори са Русом

Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић поново је говорио о могућности да руски нападач Артјом Дзјуба појача црвено-беле.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Терзић је опет истакао жељу да искусни руски репрезентативац наредне сезоне заигра у Београду.
„Истина је да желимо Дзјубу. Тешко је рећи у ком делу преговора смо, али постоји интерес Црвене звезде“, изјавио је Терзић за „Меч ТВ“ и наставио:
„Спремни смо за преговоре. Што се тиче плате, тешко је говорити о томе, али даћемо све од себе да обе стране буду задовољне. О дужини уговора још нисмо ни причали. Битно је да се прво успостави добар однос са Артјомом, после ћемо говорити о детаљима“.
Дзјуба има 33 године и у текућој сезони је постигао 13 голова уз 10 асистенција на 36 мечева за Зенит, клуб из Санкт Петербурга са којим му овог лета истиче уговор.
СПОРТ
Дзјуби стигао савет из Москве: Иди у Србију!
СПОРТ
Легенда потценила бившег првака Европе: „Дзјуба да оде из Русије у некакву Звезду“
Коментар