СПОРТ

Алкарас после Ђоковића: Нема граница!

Шпански тенисер Карлос Алкарас пуцао је од самопоуздања после победе над Новаком Ђоковићем, која је дошла дан након што је елиминисао Рафаела Надала.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

После три сата и 35 минута игре и драме са Новаком Ђоковићем, Алкарас је славио са 6:7, 7:5, 7:6.
„Искрено, не знам у чему је била разлика између победе и пораза. Био је близу, имао је шансу за брејк крајем другог сета. Новак је био тако близу и у тај-брејку. Обојица смо одиграли невероватан меч, искрено не знам шта је пресудило“, изјавио је Алкарас одмах после меча.
Ово је Карлитосу, како воли да га зову, била 27. победа у 30 мечева одиграних ове сезоне.
„Ове две победе ми дају много самопоуздања, осећам све то пред финале. Одиграо сам добар меч, а што се тиче остатка сезоне, надам се да ћу и даље играти против најбољих и побеђивати их. То ме пуни новом енергијом“, додао је момак из Мурсије.
У финалу Мадрида ће се борити за другу велику титулу ове сезоне, након што је већ покорио Мајами. Противник ће му бити бољи из дуела Зверев – Циципас.
„Нема граница, покушавам да се опоравим, да будем добар на сваком турниру, да будем уз најбоље. Сутра ћу ићи у финале као што сам у Мајамију, срећан сам због тог другог мастерс финала“, закључио је Алкарас.
СПОРТ
Сулуда идеја: Бекер би могао да преноси мечеве из затвора
Коментар