СПОРТ

Надал добио питање о Ђоковићу: „Не, не, кунем вам се...“

Шпански тенисер Рафаел Надал је после пораза у четвртфиналу Мастерса у Мадриду добио питање о Новаку Ђоковићу.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Новинар је питање Надалу почео са ставом да је Рафа сигурно гледао неки Новаков меч ове недеље у Мадриду, али га је Шпанац прекинуо.
„Не, не, кунем вам се да нисам видео ниједан Новаков меч ове недеље“, одговорио је Надал.
И поред тога, тренутно четврти тенисер планете је говорио о томе како мисли да ће изгледати дуел Ђоковића и Алкараса у полуфиналу (субота, 16 часова).
„Не знам шта ће се десити, не могу да предвидим будућност. Биће то напет меч. Причамо о једном од најбољих у историји и младом, веома младом, али играчу на високом нивоу. Карлос сигурно може да победи. Не видим разлог због којег не би могао“, објаснио је Надал и подвукао:
„Истина је да не сме да има пад какав је имао данас у другом сету, али он игра уз много адреналина, користи моментум. Када му скочи адреналин, он је практично незаустављив, али у неким тренуцима прави доста грешака, што је и логично јер његова игра изискује доста ризика. Видећемо шта ће се десити сутра, верујем да ће све зависити од тога ко буде играо боље“.
СПОРТ
„Ако можеш да победиш Надала, зашто не би могао и Ђоковића?“
СПОРТ
Алкарас срушио Надала и заказао блокбастер са Ђоковићем!
СПОРТ
Рим: Надал није избегао Ђоковића, али јесте Алкараса
Коментар