КУЛТУРА

Свечана премијера филма „Не играј на Енглезе“ сутра у Београду

Свечана премијера филма „Не играј на Енглезе” редитеља Слободана Пешића одржаће се 10. маја у 20 сати у МТС дворани (бившој Комбанк дворани).
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Црвеним тепихом од 19.30 прошетаће се главни глумци филма Иван Томић и Даниел Сич, у пратњи осталих глумаца међу којима су Исидора Грађанин, Франо Ласић, Милорад Капор, Мариана Аранђеловић, Ђорђе Крећа и Ирена Мишовић.
Како једну од главних улога у филму тумачи и луксузни „бентли“ аутомобил. Испред МТС дворане биће постављен на посебном месту током премијере филма.
Премијера филма снимљеног на основу истоимене култне позоришне представе биће посвећена недавно преминулом Марку Живићу.
Плакат за филм „Не играј на Енглезе“
„Не играј на Енглезе“ прати тројицу дугогодишњих пријатеља Булета, Пиксија и Пауна које повезује заједничка страст према клађењу на резултате утакмица енглеске фудбалске лиге. Током само једног полувремена, прелазећи из комедије у пародију и назад, неизвесност резултата ће избацити ненадано на површину сав „прљав веш” њиховог односа.
Филм ће након београдске премијере имати и свечану новосадску премијеру, а у биоскопе широм Србије стиже од четвртка 12. маја.
КУЛТУРА
Кустурица дочекао Петра Божовића на Мећавнику
Коментар