СПОРТ

Крв није вода – ћерка Драгутина Топића оборила рекорд стар 37 година!

Ангелина Топић, ћерка легендарних српских атлетичара Драгутина и Биљане, оборила је у Краљеву рекорд стар 37 година. Она је прескочила лествицу на вицини од 193 центиметара што је за два центиметра боље од јуниорског државног рекорда који је на снази од 1985. године.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Претходни најбољи резултат био је у власништву Тамаре Малешев која је скочила 191 центиметар.
Сада је Ангелина та која је исписала историју, а њен скок у Краљеву, уједно је и најбољи на свету у њеном узрасту у току 2022. године.
Све то указује само на једно - да крв није вода и да је пред ћерком легендарног српског атлетичара Драгутина Топића блистава каријера, јер је таленат наследила од родитеља, а с напорним радом ће доћи и резултати, рекорди и велике ствари.
Драгутин је с лица места испратио писање историје своје наследнице, после чега је поручио да је обарање рекорда, донекле, било и очекивано је се Ангелина налази у фантастичној форми, као и да би у скоријој будућности могла да скочи и који центиметар више.
СПОРТ
Српски теквондисти остали без виза за Британију!
СПОРТ
Дух Београдског маратона: Руски шал, родитељи са малом децом, љубимци... /фото/
СПОРТ
Ракић је имао сан, али га је „издало“ колено у борби каријере /видео/
Коментар