СПОРТ

Званично: Суспендовани кошаркаши и кошаркашице Русије

ФИБА је суспендовала женску кошаркашку репрезентацију Русије са Светског првенства 2022., а мушку из квалификационих утакмица за Светско првенство 2023.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Међународна кошаркашка федерација (ФИБА) објавила је на свом званичном сајту да је женској репрезентацији Русије суспендовано учешће на Светском првенству 2022, а мушкој од квалификационих утакмица за Светско првенство 2023. године.

Женска репрезентација Русије била је међу учесницама финалног дела Светског првенства 2022. које ће се одржати од 22. септембра до 1. октобра у Аустралији. Њу ће заменити тим Порторика.

Поништени су резултати наступа мушких репрезентација Русије и Белорусије у квалификацијама за Светско првенство 2023. године, па тимови неће моћи да играју у финалном делу турнира.
СПОРТ
Батлер водио Мајами до преокрета против Бостона /видео/
СПОРТ
Преминуо Адемолу Окулаџа
СПОРТ
За и против: Остаје ли Буги уз Јокића?
Коментар