СПОРТ

Партизан и Будућност – опет промењен термин мајсторице

Мајсторица плеј-офа АБА лиге између Партизана и Будућност Подгорице која је била заказана за недељу, 22. мај од 20.30, померена је за 21 час. То је друго померање, односно чак трећи термин...
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Услед померања термина одржавања многих спортских догађаја у Београду током наредног викенда, утакмица Партизана и Будућности биће одиграна у термину 22. мај, од 21.00 у дворани Александар Николић“, објавио је КК Партизан.
Имаће српска полиција у недељу пуне руке посла по свему судећи, с обзиром на то да су и утакмице последњег кола фудбалске Суперлиге померене са суботе на недељу.
Такође, два највећа српска клуба Црвена звезда и Партизан играју мечеве на својим стадионима и то у истом термину, па је тешко очекивати да ће се навијачи мимоићи.
Црвена звезда дочекује Вождовац од 18.30 у мечу у којем јој је и бод довољан за освајање пете узастопне титуле, док црно-бели играју у Хумској са Радничким из Ниша.
СПОРТ
Европска кошарка је „померила“ српски фудбал
Коментар