СПОРТ

Све је било решено, а онда је Американац тешко повредио Гудурића /видео/

Српски репрезентативац из редова Фенербахеа Марко Гудурић повредио је колено у полуфиналу плеј-офа турске лиге са Дарушафаком. У финишу треће четвртине Србин се стуштио ка обручу и Американац Ајзеа Пинеиро је иницирао беспотребни физички контакт после којег је Гудурић незгодно пао на лево колено и сa болном гримасом је напустио терен.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Фенербахче је без проблема изашао на крај са Дарушафаком против које је славио резултатом 91:65, али је тај сусрет остао у сенци повреде Марка Гудурића.
Просто је несхватљиво због чега је Американац Ајзеа Пинеиро тако реаговао у тренутку када је Фенер имао чак 20 поена предности, а Гудурић је био пред чистим закуцавањем.
Сачекао га је поменути Пинеиро како би покушао да га изблокира и све се јако ружно завршило јер је српски шутер завршио на паркету, а том приликом ударио је колено и лакат. Судија је досудио фаул, али Гудурић се више није враћао у игру, већ је у пратњи клупских лекара напустио паркет.
Да читава сцена буде још ружнија постарао се Селдџук Ернан, тренер Дарушафаке, који је том приликом због протеста на одлуку судија да досуде фаул, добио искључујућу техничку грешку.
Фенербахче и Гудурић нису се још огласили, па остаје само да се нагађа о каквој повреди колена је реч. Тим Александра Ђорђевића се после тријумфа у серији резултатом 3:1 пласирао у финале турског шампионата.
За септембар је заказан Евробаскет и јасно да је да би потенцијални изостанак Марка Гудурића био велики хендикеп за Србију под командом Светислава Пешића.
СПОРТ
Калинићев „снајпер“ – за рекорд /видео/
СПОРТ
Звездини навијачи гађали играче Партизана – Лазић са Калинићем спречио веће инциденте /видео/
Коментар