СПОРТ

Бразилац послао јасну поруку Србији и свету: Време је!

Селектор фудбалске репрезентације Бразила Тите изјавио је да верује да његов тим може да освоји Светско првенство у Катару, преносе британски медији.
Sputnik
Бразил, који се налази у групи са Србијом, Камеруном и Швајцарском, освојио је пет титула на Мундијалима, а последњу давне 2002. године у Јужној Кореји и Јапану.
„Пласирали смо се на Мундијал, а сада је време и да га освојимо. Велика су очекивања, али смо сада фокусирани на шампионски трофеј“, рекао је Тите у интервјуу за „Гардијан“.
Он је признао да је често на мети критика бразилских навијача.
Били смо шампиони Јужне Америке 2019. Имамо најдужи низ без пораза у квалификацијама за Мундијал, постигли смо више голова од Аргентине. Шта људи очекују? Квалификације за Мундијал у Јужној Америци су тешке“, додао је селектор Бразила.
Тите је рекао да је Нејмар није једина звезда у репрезентацији Бразила.
Нејмар је сада окружен играчима који такође могу да заблистају. Нејмар све то разуме, јер он подстиче екипу да још расте и то је његова величина. Нејмарова изјава о наводном повлачењу из репрезентације Бразила је извучена из контекста. Разговарао сам са свим играчима, укључујући и Нејмара. Причали смо о припреми за утакмице. Јавност увек очекује много од њега. Али, није он једина звезда. Ту су Винисијус, Рафиња, Каземиро, Фабињо...“, закључио је Тите.
СПОРТ
Орлови, покажите им да греше!
СПОРТ
Пљачка Југославије и историјска неправда: „Пустили су нам гас у свлачионицу...“
Коментар